Cultura 01/01/2020

L'Orquestra Simfònica ofereix dos concerts de Cap d'Any, a Palma i Manacor

La soprano Susana Cardón interpretarà algunes de les àries més conegudes de J. Strauss, F. Lehar i G. Giménez, entre d'altres

Ara Balears
2 min
Cartell dels concerts

PalmaDoble concert de Cap d'Any de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears a Palma i Manacor. Aquesta vegada, hi participarà la soprano Susana Cordón, qui interpretarà -juntament amb la Simfònica- algunes de les àries més conegudes de J. Strauss, F. Lehár i G. Giménez, entre d'altres. El primer concert tindrà lloc al Palau de Congressos de Palma aquest dimecres a les 20 h i el segon serà a l'Auditori de Manacor a les 19.30 h.

El repertori estarà dirigit pel mestre José Miguel Perez-Sierra i el programa serà el següent: Die Fledermaus (El Ratpenat), Obertura de Johann Strauss; Vilja-Lied, La viuda alegre, de Franz Lehár; El barbero de Sevilla, Obertura, Gioacchino Rossini; 'Casta diva' Norma de Vincenzo Bellini; Ohne Bremse (Sense fre), Polka de Eduard Strauss; Wiener Blut (Sang vienesa), Vals de Johann Strauss; La boda de Luis Alonso, Intermezzo de Gerónimo Giménez; “De España vengo” El niño judío de Pablo Luna; Vals de l’Emperador de Johann Strauss; 'Meine Lippen' Giuditta de Franz Lehár; Sota llamps i trons, Polka de Johann Strauss; 'Höre ich Zigeunergeigen' La condesa Maritza (S. Cordón) d’Imre Kálmán; La Revoltosa, Preludio de Ruperto Chapí; 'Carceleras' Las hijas del Zebedeo de Ruperto Chapí.

Susana Cordón ha desenvolupat la carrera musical principalment a Espanya, on ha actuat als millors teatres i sales de concert. En l'àmbit internacional, ha cantat a Sant Petersburg, Viena, París, Bratislava, Lisboa, Roma, Nàpols, Mèxic i Rouen, entre altres ciutats. D'altra banda, José Miguel Pérez-Sierra, considerat un dels directors més importants de la seva generació, va adquirir fama internacional després de convertir-se en el director més jove que havia pujat mai al podi del ROF, el Festival d'Òpera Rossini de Pesaro (Itàlia), quan el 2006 va dirigir Il viaggio a Reims. Va ser el començament d'una carrera que ha dut el músic espanyol a dirigir en alguns dels teatres i auditoris més importants d'Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Portugal, Geòrgia, l'Uruguai i Xile.

Les entrades per als concerts estan a la venda i es poden comprar a la pàgina web www.simfonicadebalears.com

stats