Cultura 06/04/2019

L'Obra Cultura Balear celebra diumenge una trobada de socis i amics a Lluc

L'entitat aprofitarà l'acte per llançar diverses iniciatives a favor de la llengua

Ara Balears
1 min
L'Obra Cultura Balear celebra diumenge una trobada de socis i amics a Lluc

PalmaL'Obra Cultural Balear celebrarà aquest diumenge a Lluc una trobada de socis i amics de l'entitat per llançar públicament diverses iniciatives en favor de la llengua. L'acte també servirà "per reconèixer la feina de la Xarxa Territorial, formada per les delegacions de l'OCB i entitats amigues".

La trobada serà durant tot el matí i començarà a les 10 h amb un acte al monument de la llengua catalana amb els parlaments del president de l'OCB i del prior de Lluc i que comptarà amb la participació de l'Escolania.

A les 11.30 h els més petits podran ballar i cantar amb el grup Cucorba i una hora més tard hi haurà una ballada amb el grup Roada. A les 13.30 h tindrà lloc una cantada amb Músics per la Llibertat i a les 14.30 el dinar popular.

Per acabar, a les 15.30 h, hi haurà un acte de reconeixement a la Xarxa Territorial i parlaments d'Òmnium, Acció Cultural del País Valencià i OCB.

Es pot reservar lloc enviant un correu a ocb@ocb.cat indicant quantes persones hi assistiran. El preu del dinar són 5 euros per persona.

stats