Música
Cultura 26/02/2014

Oasis reeditarà el seu debut, 'Definitely Maybe', per commemorar el 20è aniversari

Els germans Gallagher han negat les especulacions de possible retorn de la banda

Europa Press
1 min

BarcelonaOasis celebra el 20è aniversari amb la reedició del primer disc, 'Definitely Maybe'. L'àlbum original es va publicar l'agost del 1994 i es va convertir en un símbol del 'brit pop'. Els germans Noel i Liam Gallagher es van barallar i el grup es va dissoldre el 2009.

El grup britànic havia anunciat que aquest dimecres hi hauria "novetats a l'univers Oasis". Automàticament, va provocar que, a les xarxes socials, molts dels seus fans reclamessin una reunió entre els germans Gallagher. Tots dos sempre s'hi han manifestat en contra en moltes ocasions. En una de les més recents, Noel va dir a 'Rolling Stone': "Estem separats. Les bandes se separen i no tornen. Si es fa reunió, jo no hi seré".

Finalment, la novetat ha sigut que el 20 de maig es publicarà una capsa de luxe que inclourà la reedició del disc de debut de la banda –remasteritzat i en vinil– i tres àlbums que contindran rareses, maquetes i gravacions en directe dels 90. Per celebrar el Record Store Day, Oasis publicarà a l'abril el single de 'Supersonic', també en vinil, un dels clàssics de 'Definitely Maybe'. S'espera que més endavant, aquest mateix any, publiquin altres reedicions dels discos que van prosseguir al seu debut com '(What's The Story) Morning Glory?' i 'Be Here Now'.

stats