Publicitat
Publicitat

Literatura

Es publica una novel·la inacabada de Tolkien

'The story of Kullervo' va ser un dels primers treballs de l'escriptor i el va ajudar a crear els idiomes de la Terra Mitjana

'The story of Kullervo', una novel·la inacabada del escriptor J.R.R. Tolkien, es publicarà al Regne Unit mig segle després de la seva creació. El manuscrit de la novel·la ja va ser inclòs el 2010 en l'obra 'Estudis de Tolkien: Volum 7', de l'expert en Tolkien Verlyn Flieger, però el 27 d'agost es publicarà al Regne Unit per primera vegada de forma independent i amb les notes i els assajos complementaris de l'autor. El 27 d'octubre arribarà a les llibreries nord-americanes.

J.R.R. Tolkien, l'autor del 'Hobbit' i la trilogia d''El senyor dels anells', va començar a escriure 'The story of Kullervo' el 1914, durant els seus dies universitaris a Oxford. El llibre està inspirat en el poema èpic de l'escriptor finlandès Elias Lonnröt 'Kalevala', i parla sobre un orfe maleït amb poders sobrenaturals. La novel·la va ser un dels seus primers treballs i el va ajudar a crear les llengües i els relats de la Terra Mitjana que, anys més tard, van consolidar l'autor com una llegenda de la literatura fantàstica.

 

 

 

 

Les

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF