Publicitat
Publicitat

El nou disc de Manel es titula 'Jo competeixo'

El quartet barceloní incorpora "matisos electrònics" en un treball enregistrat als Estats Units i produït per Jake Aron. El primer senzill, 'Sabotatge', es publicarà l'11 de març

'Jo competeixo' és el títol del disc dels  Manel que es publicarà el 8 d'abril. El primer senzill, 'Sabotage', es podrà escoltar l'11 de març. El quartet barceloní ha enregistrat les onze cançons d'aquest nou treball als Estats Units amb l'enginyer i productor Jake Aron, que ha participat en la gravació de discos de Grizzly Bear, Jamie Lidell, tUnE-yArDs, Strange Cat i el raper Le1f, entre d'altres.

Els Manel van perfilar el so de les cançons primer a l'estudi Dreamland, ubicat en una antiga església a prop de Woodstock, a l'estat de Nova York, i després a Dr. Wu's, l’estudi de Jake Aron a Brooklyn. Finalment, van treballar amb les mescles al Sterling Sound amb Chris Gehringer, per les mans del qual han passat en els últims anys discos de Rihanna, Santigold, Simple Plan, Cee Lo Green, Tego Calderón i Selena Gomez. Segons informa Fina Estampa l'oficina de 'management' dels Manel, les cançons noves " redefineixen amb matisos electrònics" el so del grup .

El disc serà el quart de la trajectòria de la banda formada per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé després d''Els millors professors europeus' (2008), '10 milles per veure una bona armadura' (2011) i 'Atletes, baixin de l'escenari' (2013).

'Jo competeixo' es podrà reservar a partir de l'11 de març i inclou aquestes onze cançons:

'Les cosines'

'Cançó del dubte'

'Arriba l'alba a Sant Petersburg'

'La serotonina'

'Temptacions de Collserola'

'M'hi vaig llançar'

'L'espectre de Maria Antonieta'

'BBVA'

'Sabotatge'

'Avança, vianant'

'Jo competeixo'

La gira de presentació de 'Jo competeixo' començarà el 4 de juny al Festival Primavera Sound de Barcelona. De moment, hi ha confirmats els següents concerts: el 19 de juny al Festival de les Arts de València, l'11 de juny al Festival Nos Primavera Sound de Porto (Portugal), l'1 de juliol al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú, el 2 de juliol al Canet Rock, el 30 de juliol al Festival Internacional de Música de Cambril i el 13 d'agost als Concerts al Fòrum Romà d'Empúries.

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF