Cultura 13/09/2018

La Nit del Patrimoni arriba a la ciutat d'Eivissa

Se celebra de forma simultània a les quinze ciutats de l'Estat que formen part del grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Ara Balears
2 min
L’espectacle Cul de Sac, de la  companyia Kor’sia./ AJUNTAMENT D'EIVISSA

PalmaDissabte 15 de setembre se celebrarà la Nit del Patrimoni a la ciutat d'Eivissa a partir de les 20 h, un esdeveniment que es farà de forma simultània a les quinze ciutats espanyoles que formen part del grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat. La vetlada està formada per quatre seccions: ESCENApatrimonio, ABIERTOpatrimonio, VIVEpatrimonio i BOAMISTURAlaberintoslíricos.

L'objectiu és festejar els 25 anys de germanor i treball conjunt entre les ciutats de l'Estat que són Patrimoni Mundial de la UNESCO, i reivindicar-ne la protecció i difusió internacional.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que la Nit del Patrimoni "serà, sens dubte, una nit perquè la ciutadania gaudeixi del nostre, del seu, patrimoni, amb multitud d'espais patrimonials oberts fins a la una de la matinada, amb música i espectacles al carrer. Com a vicepresident del grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, ha estat tot un plaer poder coordinar aquest esdeveniment a les 15 ciutats patrimonials, el més important de la programació del 25è aniversari del grup que se celebra al llarg de tot l'any 2018".

L’alcalde d’Eivissa i vicepresident del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, Rafa Ruiz.

El programa d'activitats comença a les 20 h, al passeig de Vara de Rey, amb l'actuació de Diego Román. A les 20.30 h a la plaça de la Catedral actuarà 'De plaça en plaça a ritme de Swing'. A les 21.25 hores, al claustre de l'Ajuntament, es farà la presentació del projecte d'intervenció urbana de Boamistura, que ha desenvolupat durant el 2017 a les quinze ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat. I a les 22 hores el baluard de Santa Llúcia acollirà l'espectacle 'Cul de Sac'. A més, es podrà fer una visita teatralitzada per Dalt Vila i els museus romandran oberts al públic.

stats