Cultura 24/07/2019

La novena edició de la Nit de l'Art de s'Arracó bat rècords de participació

L'Ajuntament d'Andratx posarà autobusos gratuïts des de la resta de nuclis del municipi per evitar el col·lapse de vehicles i l'accés al nucli urbà

Ara Balears
1 min
Imatge de la vuitena edició de la Nit de l'Art de s'Arracó

PalmaDijous 25 de juliol arriba a s'Arracó la novena edició de la Nit de l'Art amb més participants que mai. Segons ha informat l'Ajuntament d'Andratx durant la presentació de l'acte, per a aquesta edició s'han inscrit 160 artistes de diferents modalitats i expressions artístiques: pintors, escultors, dissenyadors, dibuixants, artistes plàstics i audiovisuals, entre d'altres, que ompliran els carrers de s'Arracó d'art.

La novena edició de la Nit de l'Art inclourà també 12 actuacions musicals repartides per tot el recorregut artístic, la meitat d'artistes locals, així com la possibilitat de degustar diferents especialitats culinàries de la zona.

L'Ajuntament d'Andratx posarà a la disposició dels visitants autobusos gratuïts des de la resta de nuclis del municipi –Andratx, el Port d'Andratx, Camp de Mar i Sant Elm– a partir de les 20 h cada 45 minuts fins a les 23.45 h, i des de s'Arracó cap a la resta de municipis cada 45 minuts a partir de les 20.30 h. El darrer bus que sortirà de s'Arracó serà a la una de la matinada. D'aquesta manera, des de l'Ajuntament es vol fomentar el transport públic per evitar el col·lapse de vehicles i garantir l'accés al nucli urbà.

stats