Publicitat
Publicitat

El 'mètode Guardiola' arriba a La Seca

El monòleg motivacional 'Pep Talk' s'estrena en català després de passar per Nova York i Dublín

El teatre La Seca Espai Brossa presenta a Barcelona a partir del 24 d'abril 'Pep Talk', un monòleg de ficció en clau d'humor en el qual el mètode de l'exentrenador del Barça Josep Guardiola puja als escenaris per motivar la gent del món dels negocis.

Escrit per Alberto Ramos i interpretat per Pep Garcia-Pascual, 'Pep Talk' recrea una suposada conferència de Guardiola per a gent de negocis en la qual explica com aplicar el seu mètode en l'àmbit de les finances. Barrejant elements de ficció amb aspectes reals, Guardiola va explicant a l'audiència com aplicar el seu mètode en el camp dels negocis, un discurs en el qual es van intercalant referències als seus grans èxits, que van fer que fos considerat un guru d'aquest esport.

Expressions com "ben d'hora, ben d'hora", "el puto amo" o la utilització de la primera persona del singular es posen ara en boca d'aquest nou Guardiola que intenta convèncer la seva audiència de la seva pròpia capacitat per guanyar la seva "Champions particular".

"Més que un entrenador de futbol, Pep Guardiola és un ambaixador de Catalunya", ha assenyalat Garcia-Pascual. Per això van decidir traduir l'obra a l'anglès i exportar-la inicialment a altres països. L'obra es va poder veure a Irlanda i a Nova York, i aterra en la versió catalana a Barcelona.

Malgrat que no s'ha contactat amb el mateix Guardiola per fer l'obra, Garcia assegura que han fet arribar l'anunci de la presentació a Catalunya fins a Munic i que tot l'equip estarà "encantat de rebre'l si un dia vol venir a veure-la".


Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF