Cultura 25/04/2019

Més de 70 activitats culturals per a tota la família en el Contesporles 2019

La 4a edició del Festival Internacional del Conte d'Esporles tindrà lloc els dies 4 i 5 de maig

Ara Balears
1 min
Els organitzadors esperen que el festival aculli entre 4.500 i 5.000 persones

PalmaLa 4a edició del Festival Internacional del Conte Contesporles 2019 té previstes, per al cap de setmana del 4 i 5 de maig, més de 70 activitats culturals per a tota la família. Entre aquestes propostes, destaquen 37 sessions de contacontes per a infants i joves, a més de contes per a famílies i per a adults; teatre, excursions i activitats diverses com cercaviles, jocs, paradetes de llibres, concerts i exposicions.

Durant l’acte de presentació del Contesporles 2019, Albert Catalán, organitzador del festival, ha destacat la feina dels prop de 70 voluntaris que fan possible aquest esdeveniment. “Viure el Contesporles és viure un poble en què tot està impregnat amb l’ambient i la màgia dels contes: el poble està decorat, hi ha música als carrers, tot respira ambient de festa”, ha explicat. Els organitzadors esperen que el festival aculli entre 4.500 i 5.000 persones. “No gaire més, perquè no volem que es massifiqui”, ha dit Catalán.

La coordinadora de programa, Olga Terrassa, ha destacat el talent dels contacontes que hi participen. Cinc venen a Mallorca expressament per al festival, procedents de Catalunya, el Japó i l'Argentina. Terrassa també ha subratllat el fet que enguany, com a novetat, s’ha aconseguit implicar-hi els centres educatius d’Esporles, on, durant la setmana prèvia al Contesporles, es duran a terme diverses activitats relacionades amb el món del conte.

De les 70 activitats programades enguany, 44 requereixen entrada i la resta són gratuïtes. Les entrades es poden adquirir fins dia 30 d’abril al web www.contesporles.com. Després es podran comprar al Punt d’Informació del Contesporles, que s’ubicarà al passeig del Rei durant els dies del festival.

stats