Cultura 25/01/2021

Maria Jaume presenta el seu pop intimista al teatre Principal de Palma

La cantautora de Lloret de Vistalegre pujarà a l'escenari acompanyada per Núria Graham, a la bateria, i Maria Espinosa, al baix

2 min
Maria Jaume presenta 'Fins a maig no revisc' al teatre Principal de Palma

PalmaLa cantautora Maria Jaume presenta el seu àlbum debut a Mallorca a la sala Gran del teatre Principal de Palma aquest dimarts 26 de gener. “Dit així sona molt fort”, diu Jaume, referint-se al que serà el seu primer concert gros a Mallorca. Fins a maig no revisc és el títol del disc que ha produït el músic català Pau Vallvé a la mallorquina, que té poc més de 21 anys, i que ha despertat l'interès de la crítica i el públic. D’ençà que va sortir publicat el mes de setembre del 2020, ja ha presentat el disc a diferents llocs de Catalunya.

Aquest dimarts estrenarà banda. L’acompanyaran a l’escenari Núria Graham, a la bateria, i Maria Espinosa, al baix. “És una fantasia de trio. Encara no m’ho crec. Tenim moltes ganes de tocar aquest dimarts i veure com surt. Estic molt contenta”, diu Jaume, que omplirà el Principal de Palma amb el seu pop intimista amb tocs de folk.

En aquest primer disc, acabat d’enllestir durant el confinament més estricte, hi predominen les lletres intimistes, quotidianes i melancòliques. No obstant això, la cantautora assegura que això són les seves primeres composicions, i que “ben aviat” la podrem veure i sentir interpretant altres estils; confirma que arribaran nous temes i nova música, però encara no pot avançar quan podrà compartir-la amb el públic. De moment, ha col·laborat amb el disc en solitari de Lluís Cabot, cantant i guitarrista de Da Souza, Fernanda. Jaume canta amb Cabot a la cançó Es verí de s'altra punta.

Maria Jaume va guanyar el Sona9 l’any 2019, on es va donar a conèixer. Abans d’aquests concerts, recorda, “no tenia experiència damunt els escenaris”. S’hi va acostumant, perquè la seva carrera just acaba de començar.

stats