Neix Moda Mallorca, la marca que vol impulsar el disseny local

La iniciativa impulsada pel Consell de Mallorca pretén afavorir la moda produïda a l'illa i millorar-ne el posicionament mitjançant desfilades i promoció en fires

La marca Moda Mallorca s'ha presentat oficialment aquest dimecres. Es tracta d'una marca registrada el 24 d'abril pel Consell de Mallorca que servirà per afavorir la moda produïda a l'illa a través d'un segell que identifiqui els dissenyadors locals així com el posicionament gràcies a l'organització de desfilades i la promoció en fires.

Així doncs, qui vulgui fer ús de l'etiqueta Moda Mallorca haurà de passar per la marca oficial i registrada del Consell, segons ha explicat el conseller d'Economia, Hisenda i Turisme, Cosme Bonet. Aquesta iniciativa ha sorgit de l' associació del col·lectiu Moda Mallorca, fundada el desembre passat per agrupar els membres del sector professional de l’illa entorn de la indústria de la moda. Actualment la componen més de 20 creadores del sector.

La presidenta del col·lectiu, la dissenyadora Tania Presa, ha afegit que aquesta empenta afavorirà la moda local i ajudarà a evitar l'intrusisme en el sector. Miquel Ensenyat, president del Consell, ha assenyalat que el rol de la Conselleria és d'interlocutor entre el col·lectiu i el sector per posar en valor la roba, el calçat, els complements i els dissenys mallorquins.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF