Cultura 21/08/2015

Londres construirà la primera piscina aèria suspesa entre dos edificis

Des de la 'piscina al cel', els banyistes podran observar els vianants a una altura de 35 metres

Efe
1 min
La futura piscina aèria de Londres

LondresLa luxosa urbanització Embassy Gardens, situada al centre de Londres, serà la primera a acollir una piscina aèria suspesa entre dos edificis de 10 plantes.

L'estructura transparent, similar a un aquari, tindrà unes dimensions de 27 metres de llarg per 5 d'ample i 3 de profunditat, i unirà els terrats de dos edificis d'apartaments situats a la vora del riu Tàmesi.

Els banyistes podran observar els vianants a una altura de 35 metres des de la piscina, que l'empresa constructora ha descrit com a "única al món".

L'empresa Eckersley O'Callaghan, companyia que ha treballat amb Apple en el disseny de les seves botigues de tot el món, serà l'encarregada de desenvolupar el projecte.

El complex d'habitatges, format per tres edificis en total, és propietat del grup Ballymore i compta amb un dissenyador espanyol al seu equip, Luis Bustamante, que s'encarregarà del disseny d'interiors.

Aquests apartaments, uns dos mil en total, tindran un preu de sortida de 837.000 euros i, a més de la 'sky pool', tindran una àrea de negocis, un gimnàs i un bar al terrat.

Les obres per a la construcció de l'exclusiu complex ja han començat i s'espera que s'acabaran l'estiu del 2019, encara que el projecte haurà de fer front a grans reptes per completar aquesta 'piscina al cel'.

stats