Els llibres escrits per dones, els més llegits aquest Sant Jordi

El Gremi de Llibreters de Mallorca valora molt positivament la diada d'enguany

La jornada de Sant Jordi 2018 ha transcorregut enmig de molt d'èxit durant aquest dilluns als carrers del centre de Palma, especialment en la franja de l'horabaixa. El Gremi de Llibreters de Mallorca valora molt positivament aquesta diada, que durant el matí ha estat "més de passeig
i tranquil·la", ja que enguany era un dia laborable, i el capvespre ha augmentat l'afluència del públic i de les vendes de llibres.

Les roses també han estat molt benvingudes. Enguany era novetat que s'han venut en el recorregut oficial de Sant Jordi, entre la plaça de Cort i la plaça d'Espanya. Les de color groc han marcat tendència i s'han exhaurit a les floristeries. A més, les activitats de música, contacontes, recitals i cercaviles han fet de Sant Jordi una diada lúdica i festiva.

Entre els llibres més venuts, destaquen els d'autoria femenina. Dels escrits en català, 'Les possessions', de Llucia Ramis, s'ha exhaurit en totes les llibreries i 'Venjaré la teva mort', de Carme Riera, també ha estat un dels més comprats. I la llista continua amb el poemari 'Vocabulari privat', d'Antònia Vicens i Josep M. Llompart. També ha destacat la novel·la 'La netedat', de Sebastià Alzamora, i 'La mort i la primavera', de Mercè Rodoreda. 'Davantal posat. Receptes de dolços i pastes salades de Mallorca' ha estat dels més venuts dels llibres de gastronomia.

Pel que fa als llibres en castellà, el protagonisme ha estat per a 'Las hijas del Capitán', de María Dueñas, 'Que nadie duerma', de Juan José Millás, 'El cuento de la criada', de Margaret Atwood, i  'Ordesa', de Manuel Vilas.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF