Cultura 23/04/2014

L'Institut d'Estudis Baleàrics dóna accés a 9.500 obres del seu fons

El fons està format per les edicions de l'IEB i de la Conselleria de Cultura, les publicacions subvencionades per l'IEB i altres editades pels diferents departaments del Govern

1 min

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) ha estrenat la nova pàgina web del seu Centre de Publicacions, on es pot consultar i adquirir una àmplia selecció dels títols que formen el seu fons bibliogràfic, que reuneix prop de 9.500 obres.

El fons està format per les edicions de l'IEB i de la Conselleria de Cultura, les publicacions subvencionades per l'IEB i altres editades pels diferents departaments del Govern, segons ha informat el mateix institut en el Dia de Sant Jordi.

El web es pot consultar en català, castellà i anglès i conté actualment més de 900 fitxes amb informació detallada de cada obra. Els interessats a adquirir un títol ho poden fer en línia, per correu electrònic o per telèfon i rebran la comanda directament a ca seva.

Amb aquesta web, l'IEB pretén donar difusió a les últimes publicacions que arriben al centre i facilitar al públic la consulta o adquisició d'obres d'importància per a la cultura, la història i el pensament de les Illes Balears.

El Centre de Publicacions es va posar en marxa el 1996 a la Casa de Cultura de la Conselleria de Cultura, al carrer Ramon Llull de Palma. El seu fons bibliogràfic provenia de la Conselleria de Presidència.

Actualment el centre és un espai obert al públic a la seu de l'IEB del carrer de la Protectora de Palma, on s'exposen les darreres publicacions editades per l'IEB, la Conselleria d'Educació, l'Institut d'Innovació Empresarial de les Balears, el Institut d'Estudis Autonòmics i altres.

stats