Cultura 17/02/2021

L'Ajuntament de Palma reprograma els concerts de Sant Sebastià per a l'estiu

Les actuacions es faran al teatre Principal, al Trui i a l'Auditòrium

1 min
Nathy Peluso, Miguel Poveda i Sexy Sadie, protagonistes de les festes de Sant Sebastià

Els concerts de Sant Sebastià, previstos per a la darrera setmana de gener, es traslladen a l'estiu. El portaveu de l'Ajuntament de Palma i regidor de Participació Ciutadana ha anunciat aquest dimecres que el concert de La Moda es farà dia 10 de juny al Trui Teatre; el de Miquel Poveda, dia 12 de juliol al teatre Principal, i el de Nathy Peluso, dia 15 de juliol a l'Auditòrium.

Així mateix, es mantindrà el preu de l'entrada a cinc euros. "Els concerts eren solidaris i per accedir-hi era necessari un pagament de cinc euros, que arribaran a diferents entitats socials sense ànim de lucre per pal·liar els efectes de la pandèmia", ha explicat Jarabo.

També s'ajornen els tres concerts del cicle Memòria Musical de Sant Sebastià als dies 17, 18 i 19 de juny. "Es faran a les Voltes i seran concerts d'homenatge als anys 60, 70, 80 i 90", ha dit el regidor de Participació Ciutadana. En aquest cas, els intèrprets seran Glissando Big Band, Papa Topo i Sexy Sadie.

Un 40% menys de pressupost

L'aforament serà limitat en tots els casos, tot i que l'Ajuntament encara desconeix quines restriccions estaran vigents aleshores. Per això, el nombre d'entrades disponibles no es coneixerà fins uns dies abans dels concerts i no es posaran a la venda fins aleshores. Els concerts "han costat enguany 153.000 euros, la qual cosa suposa un preu un 40% inferior a l'any passat", ha apuntat Jarabo.

De la mateixa manera, s'han reprogramat els concerts dels mitjans de comunicació per al mes de març. És el cas del que patrocina la Cadena Cope, que passa del 20 de gener al 5 de març al Trui Teatre, i el d'Uniprex, que es farà dia 14 de març, en lloc del 23 de gener, també al Trui Teatre.

stats