Baralla
Cultura 01/10/2022

L'actriu María León, detinguda després d'haver agredit un policia

La protagonista d''Allí abajo' va increpar uns agents que havien aturat un ciclista que presentava signes d'embriaguesa

1 min
María León també de blanc als Goya

L'actriu María León, germana del també actor Paco León i coneguda pel seu paper a Allí abajo, ha estat detinguda aquesta matinada a Sevilla per, presumptament, haver agredit un agent de policia que la portava a comissaria per ser identificada després que la intèrpret s'involucrés en una baralla amb una patrulla policial.

Segons detalla Efe, que recull informacions policials, la passada matinada una patrulla de la policia local de Sevilla va aturar un home que circulava en bicicleta amb una copa de vidre a la mà i amb signes d'embriaguesa. Mentre els agents estaven identificant l'home i el sotmetien a una prova d'alcoholèmia, un grup de persones, entre les quals es trobava l'actriu, va començar a increpar-los. María León hauria gravat l'actuació policial i hauria insultat els agents, motiu pel qual la patrulla li va demanar que s'identifiqués, cosa que no hauria pogut fer perquè va assegurar que no portava el DNI.

Després de negar-se a identificar-se, els agents van fer pujar l'actriu al cotxe de patrulla per dur-la a comissaria, moment en què la tensió es va disparar. Segons la versió policial, els acompanyants de l'actriu van envoltar el vehicle mentre ella cridava des de l'interior. Un d'ells va obrir la porta i León va intentar sortir, una acció que va voler impedir un agent que va rebre un cop de puny per part de l'actriu.

Arran de l'agressió, l'actriu va ser detinguda i, després de passar la nit sota custòdia policial, ha sigut traslladada als jutjats de Sevilla per ser sotmesa a un judici ràpid.

stats