Cinema
Cultura 09/10/2012

Jaume Balagueró començarà el rodatge de '[REC] 4' a finals d'any

El cineasta lleidatà espera que l'última part de la saga s'estreni l'any que ve al Festival de Sitges

Efe
1 min
Jaume Balagueró / ACN

SitgesEl director Jaume Balagueró ha avançat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges que a finals d'aquest any iniciarà el rodatge de '[REC 4]', l'última pel·lícula de la saga, que tornarà a protagonitzar Manuela Velasco.

Balagueró ha confirmat que el guió ja està acabat i ha deixat clar que, malgrat sortir de l'immoble dels dos primers capítols, continuarà amb la seva vocació de "claustrofòbia i estrès, connectat amb l'horror i la vocació de sorprendre sempre". El director de 'Mientras duermes' ha recordat que quan van iniciar el projecte amb Paco Plaza sempre van pensar a jugar amb i per a l'espectador. "Ara continuarem jugant i sorprenent", ha dit.

Després d'oferir aquesta tarda una curta xerrada davant molts dels seus seguidors, Balagueró ha comentat que '[REC] 4 Apocalipsi' "donarà resposta definitiva a totes les incògnites de la sèrie". Sobre el repartiment, només ha indicat que l'actriu Manuela Velasco tornarà a estar davant la càmera. Balagueró considera que la pel·lícula hauria de "néixer" en l'edició de l'any vinent del Festival de Sitges. En aquest sentit, ha mantingut que, "per lògica, és el lloc on s'hauria d'estrenar". Respecte a '[REC 3]', ha recordat que era una història paral·lela a les dues primeres, dirigida en solitari per Paco Plaza.

stats