Cultura 20/10/2020

Ja es poden presentar candidatures a la Medalla d'Or de Balears i als premis Ramon Llull per a l'any 2021

Les candidatures, que valorarà el Consell de Govern, es poden proposar fins el proper 16 de desembre

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaEl Govern balear ha obert el termini per presentar candidatures a la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma per a l'any 2021, així com per als Premis Ramon Llull. Les persones i entitats interessades a proposar canditatures tenen temps per presentar-les fins el proper dia 16 de desembre. Finalment, els noms dels qui s'emporten els guardons es decideixen mitjançant un acord del Consell de Govern, i s'entreguen el dia de l'acte oficial de commemoració de la Diada de les Illes Balears. El passat mes de febrer es varen entregar les medalles d'or al pintor de Santa Eulària Rafel Tur Costa i a l'Orquestra Simfònica de Balears, per la seva difusió del patrimoni musical.

La Medalla d'Or és el màxim guardó que atorga la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i és un reconeixement que honora els mèrits assolits, de manera individual o col·lectiva, per a les persones físiques i jurídiques que s’hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la Comunitat. Igualment, es valora la projecció internacional de la figura o entitat.

Pel que fa al Premi Ramon Llull, l'objectiu és distingir, igualment un individu o entitat, les persones físiques o jurídiques que hagin destacat dins el territori de les Illes Balears pels serveis prestats en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, d’investigació, de l’ensenyament i lingüístic.

stats