Cultura 18/10/2017

Inca, seu de l'Orquestra de Cambra de Mallorca

L'Escola de Música Municipal Antoni Torrandell i l'orquestra han signat un acord aquest dimecres

Ara Balears
1 min
Inca, seu de l'Orquestra de Cambra de Mallorca

PalmaL'Escola de Música Municipal d'Inca Antoni Torrandell serà la seu de l'associació Orquestra de Cambra de Mallorca. Aquest dimecres, l'escola i l'associació han signat un conveni de col·laboració que convertirà el Casal de Cultura en la nova casa de l'orquestra. Aquest acord suposarà "apropar la música instrumental orquestral a la ciutat d'Inca, a la seva comunitat educativa i als alumnes del centre municipal ", ha informat l'Ajuntament.

"Per part nostra, estam molt satisfets de poder dur endavant aquest conveni, perquè tant la ciutat com l'associació es beneficiaran de la promoció d'un tipus de música que, fins ara, no era present a Inca", ha afirmat el tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez.

A la nova seu s'hi realitzaran diversos projectes educatius durant tot el curs escolar dirigits als cursos de cinquè i sisè de Primària per "fomentar l'educació i l'afició musical entre l'alumnat dels centres escolars d'Inca". L'Orquestra de Cambra de Mallorca també es convertirà en orquestra resident del festival Inclàssic.

D'altra banda, s'ha presentat el cicle de concerts de l'Orquestra de Cambra de Mallorca, que oferirà un concert benèfic destinat a les obres de l'església de Santa Maria la Major el proper 20 d'octubre. Dissabte es donarà el sus del cicle a l'església del Convent de Pollença, concert que es repetirà diumenge a l'auditori municipal de Porreres.

stats