Cultura 23/07/2020

IB3 emetrà continguts en format digital de la programació musical de l'àrea de Cultura de Cort

Manresa: "L'objectiu és ser una finestra pública de la música que es fa a les Illes"

Ara Balears
1 min
L'acord entre IB3 i Cort s'ha presentat aquest dijous.

PalmaEl regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el director general d'IB3, Andreu Manresa, han presentat aquest dijous l'acord de col·laboració entre l'ens i l'àrea de Cultura per tal d'emetre part de la programació musical de la regidoria a través de la plataforma online d'IB3. "La corporació d'IB3 actua com a àgora pública, arxiu i emissió permanent de concerts. L'objectiu és ser una finestra pública de la música que es fa a les Illes", ha dit Manresa.

Per la seva banda, Noguera s'ha mostrat satisfet amb aquesta col·laboració, que "permetrà ser un espai d'exhibició important per als músics per tal de donar a conèixer les seves creacions". A més, el regidor ha volgut donar les gràcies a IB3 pel seu compromís amb la cultura.

De la mateixa manera, el responsable d'IB3 Música, Joan Trias, ha destacat que "l'objectiu és ser una mena de fila 0 perquè davant les limitacions d'aforament actuals els músics puguin arribar a un major nombre d'espectadors".

Cort ha informat que el primer concert que s'enregistrarà per a la seva posterior emissió serà aquest dijous a les Voltes, amb Joana Gomila i Laia Vallès, que presenten el seu darrer disc, Paradís, en el marc de Cançons de la Mediterrània.

Així mateix, l'acord també possibilitarà l'emissió de les semifinals i finals del concurs Pop Rock i d'altres continguts musicals de l'àrea de Cultura del Consistori.

stats