Cabaret Pop
Cultura 19/06/2021

Hollywood tira d'agenda (i redescobreix els ex)

Amb l'arribada de la calor, algunes estrelles com Angelina Jolie i Ben Affleck han començat a veure's amb les seves exparelles

5 min
Imatge d'Angelina Jolie i Johnny Lee Miller quan estaven casats, a finals dels anys 90

BarcelonaAquest any l'arribada de la calor ha coincidit amb aquesta espècie de desconfinament que estem vivint a Occident gràcies a la benedicció de les vacunes, i això ha fet que tothom estigui més receptiu que mai a conèixer congèneres d'espècie i, ja de passada, intimar-hi. És normal, teníem dèficit d'humanitat acumulat, i es nota que n'hi havia moltes ganes. Per les estretors de la pandèmia, però també per la calor, que la sang altera. Ja ho van dir en el seu moment dues figures clau de la sociologia moderna, Sonia i Selena: "Cuando llega el calor, los chicos se enamoran. Es la brisa y el sol, acércate, ven, mi deseo te confesaré". Elles ho deien cantant l'any 2001 i el temps els ha donat la raó any rere any. De fet, amb el canvi climàtic la seva cançó cada cop ha tingut més raó, perquè cada cop fa més calor... Ves que al final los chicos no s'enamorin tot l'any. No sabem si a Hollywood coneixen aquestes dues divulgadores de l'antropologia, però el que està clar és que allà el seu diagnòstic l'ha clavat. Perquè aquest juny hi ha molt d'enrenou.

'Yo quiero bailar', de Sonia y Selena

Una de les figures que han acaparat més titulars els últims dies arran de la seva vida sentimental ha sigut Angelina Jolie, de la qual per fi tenim notícia per alguna cosa que no siguin drames en relació al divorci de Brad Pitt, que sempre acaba sent el tema informatiu quan es parla d'ella. Afortunadament, en aquesta ocasió l'actriu, de 46 anys, ha sigut notícia perquè els reporters gràfics del New York Post la van enxampar entrant a casa del seu ex Jonny Lee Miller –amb qui va estar tres anys casada entre el 1996 i el 1999– amb una ampolla de vi "car" a la mà. No la duia ni amb una bosseta. La duia com qui du un clutch a un casament. El concepte em va agradar, ja que demostra sinceritat. "Hola, he vingut a beure amb tu i tal...", seria la definició de la situació. Si ho posés en una bosseta així en plan refinat queda gairebé com un obsequi o com una cosa que portes com a compromís perquè t'han convidat a sopar. Però tots sabem que no era el cas.

Jolie entrant a casa el seu exmarit

Arribar amb un vi "car" –escric car entre cometes perquè ho diuen els mitjans que han parlat de l'escena i perquè jo no crec que per a ella sigui car en absolut– a casa del teu ex per a la majoria de persones és una declaració de guerra. Una reivindicació oberta que cal apagar les brases que encara hi ha enceses de quan hi havia foc. Això és així, i només les Flos Mariae dirien el contrari. D'altres podrien defensar que embolicar-te amb un ex és practicar la necrofília, però això és molt relatiu, ja que ho pots fer per desesperació i limitacions d'agenda o perquè encara us agradeu. Per a mi, això ho canvia tot. I crec que en aquest cas Jolie –que estem d'acord que no té limitacions d'agenda– està en el segon supòsit, ja que en alguna ocasió ha dit que divorciar-se d'ell ha sigut "probablement la cosa més ximple" que ha fet. Això sí, els paparazzis diuen que tres hores més tard la van veure sortir en direcció casa seva. ¿És per a vostès això una mostra que no va passar res? Per a mi, no. Crec que és només una mostra que, com va dir la Pantoja davant de la reina Sofia en aquell mític concert després de la mort de Paquirri: "Ante todo soy madre". En el cas de Jolie, de sis fills. Com per faltar una nit a casa...

El temps dirà si vol recuperar el temps perdut o si les copes amb Miller només eren per saciar una fam puntual. Però jo crec que ella ha observat una tendència a Hollywood i que no es volia quedar enrere. I és que últimament hi ha molt d'enrenou sexoafectiu, a la Meca del cinema, i els principals ambaixadors d'aquest tema són Jennifer Lopez i Ben Affleck, que han protagonitzat una tornada èpica. Disset anys després de la seva ruptura, els actors que es van enamorar al set de Gigli el 2003 i que només es van aguantar un any han reprès la seva relació i ja no se n'amaguen. Aquesta setmana ja s'han deixat fotografiar petonejant-se al carrer per si hi havia algun dubte. De fet, mirin si han volgut oficialitzar la seva relació que la primera imatge del petó de les dues estrelles s'ha produït a la festa d'aniversari de la germana de JLo, on hi havia tota la família d'ella. Què volen més oficial i seriós que això?

Bennifer, fa 17 anys

Realment, m'encanta que aquests dos espècimens, que per les seves agitades carreres fa disset anys era impossible que duressin gaire, ara que ja han fet tot el que havien de fer tornin i gaudeixin del congènere que van deixar perdre. Per a mi, això és ser un homo sapiens total. Demostra la seva voluntat de recuperar el que van deixar perdre per incapacitat. Molts defineixen aquest nou amor –que no és nou sinó que és el de sempre, ja que no havia desaparegut– com una segona joventut, però crec que s'equivoquen. Per a mi és el contrari: no és una segona joventut, és una primera maduresa, ja que tots dos tenien parella i possibilitats de trobar-ne moltes d'altres però justament s'han anat a buscar l'un a l'altra. Ella s'havia promès fins i tot amb el seu últim ex, Alex Rodriguez, que, per cert, ja es veu que per no ser menys ja ha tirat d'agenda i festeja amb la seva ex.

Alex Rodriguez, el darrer ex de JLo

De fet, el millor de tot el xou Bennifer, que és com la premsa anomena la reunida parella, són els seus ex trobant-ho tot normal i bé, com demostrant que de cop tots plegats són éssers racionals i madurs. Per a mi, la reacció més adorable és la de l'ex més coneguda d'ell, Jennifer Garner, amb qui l'actor comparteix tres fills i a la qual, segons In touch, li sembla tot molt bé però que no per això perd de vista el més important, els seus fills. "Mentre el Ben estigui treballant en les seves pel·lícules, estigui feliç pel que fa a la seva vida personal i segueixi treballant en el seu programa d'Alcohòlics Anònims, tot estarà bé", hauria sentenciat Garner, que va estar tretze anys amb Affleck, en va patir la pitjor època i, a sobre d'ajudar-lo, va haver d'aguantar que ell li posés les banyes amb la mainadera, cosa que tot el món va esbrinar al cap de poc per la via de la premsa rosa. Dir això –sabent que JLo ho llegirà– em sembla de ser una mare responsable i de dona solidària, ja que el missatge serveix perquè JLo estigui al cas del que es podria trobar quan passin les calors de l'estiu i els furors del desconfinament. Perquè com tots tenim clar gràcies a Rocío Jurado: "Jamás pensamos nunca en el invierno, pero el invierno llega, aunque no quieras".

Jennifer Garner, mare dels tres fills d'Affleck
stats