Cultura 23/05/2021

El Géiser de Primavera inaugura la temporada de festivals a Mallorca

Dinamo i Juanito Makandé protagonitzen aquest primer vespre de música a Son Amar

ARA Balears
2 min
L'artista gadità Juanito Makandé va presetar el seu darrer disc, que e spublica el 28 de maig, a Son Amar.

PalmaLa segona edició del Géiser, que es du a terme aquesta primavera, ja és una realitat. Aquest dissabte, Son Amar ha acollit la primera jornada de música amb un públic que s'ha entregat a Juanito Makandé, que hi ha presentat el seu darrer treball discogràfic, La raíz del viento. El disc el va gravar al seu estudi de Puigpunyent, a la serra de Tramuntana, i veurà la llum per a tothom dia 28 de maig. De moment, només el públic del Géiser l'ha pogut escoltar.

Dinamo també ha estat un dels grups que han participat en la inauguració de la temporada de festivals a Mallorca. El grup liderat per Fede Fossati ha demostrat que la pandèmia no li ha robat l'energia i ha fet gala de la seva suggerent fusió de ritmes: ska, rock, reggae i cúmbia. El d'aquest dissabte ha estat el seu primer concert des del 8 de març de 2020. Per celebrar-ho, ha regalat al públic sis temes nous, que intentaran publicar aviat. La DJ Jäglermaister ha estat l'encarregada d'ambientar la terrassa Géiser de Son Amar. El festival ha obert les portes amb la inauguració del mercat artesà Géiser Market Mallorca Crea.

Felipe Menéndez, el director de la promotora musical de l'esdeveniment, Contemporanea Music, recorda que "queda demostrat que és possible continuar programant música en directe i fer-ho amb totes les garanties de seguretat que la situació actual requereix".

El pròxim concert del Géiser serà divendres 28 de maig amb els valencians Zoo, que varen esgotar les entrades en molt poc temps. Per això, va programar-se un altre concert l'endemà, dissabte 29 de maig. El grup presentarà a Mallorca el seu darrer treball discogràfic, Llepoliesun àlbum que acaba de sortir del forn. 

stats