Clam multitudinari d'òpera i sarsuela aquest dissabte a Manacor

Més d'un centenar d'artistes faran vibrar l'auditori manacorí a la Gala Lírica de Llevant

L'Auditori de Manacor acull dissabte, dia 28, la Gala Lírica de Llevant, que després de l'excel·lent acollida que va tenir en edicions anteriors a Son Servera, Cala Ratjada i Artà, arriba ara a la capital del Llevant de Mallorca. Enguany la gala presenta com a novetat la incorporació de diferents artistes manacorins de prestigi, com és el cas de la coral Ars Antiqua, que dirigeix Eulàlia Salbanyà i que, en aquesta ocasió, dirigirà Catalina Garí, i el pianista reconegut internacionalment Andreu Riera.

Un total de cent artistes ompliran aquest dissabte l'escenari de l'Auditori de Manacor, als quals s'uniran també les corals habituals d'aquesta cita lírica: l'Orfeó Artanenc, dirigit per Maria Antònia Serra, la coral S’Alzinar de Capdepera, sota la direcció d’Elionor Gómez-Quintero, i la coral de Son Servera, dirigida per Francisca Mas.

La gala comptarà amb l'actuació de les sopranos Bàrbara Femenies i Irene Gili i del tenor Antoni Lliteres. A més, hi actuaran els clarinetistes Teresa Lecumberri i Rafel Caldentey.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF