El Films Infest de Nova York premia tres cineastes de Mallorca

L'esdeveniment ha reconegut la feina d'Amanda Ferrer, Miquel Eek i Felipe Rico

Tres cineastes de Mallorca han estat premiats en la segona edició del festival internacional Films Infest de Nova York. Amanda Ferrer ha estat escollida com a millor directora balear pel documental 'Majorca is not Magaluf'; el documental 'Ciudad de los muertos', de Miquel Eek, ha estat premiat com a millor pel·lícula de les Balears; i 'Inextinguible', del colombià resident a Mallorca Felipe Rico, ha obtingut el guardó a millor film social.

El New York City Internacional Films Infest Festival (NYCIFIF) neix com a extensió del festival de cinema d'autor Mallorca Films Infest, creat pel cineasta Antoni Caimari. Enguany l'entrega dels premis es va fer el divendres 18 d'octubre a l'auditori Bruno Walter, ubicat a la New York Public Library of the Performing Arts, situada al Lincoln Center.

El premi especial l'ha obtingut el Festival de Girona, pels seus més de 30 anys donant suport al talent. Per altra banda, el certamen ha reconegut com a millor actor hispanoamericà Juan Diego Botto per 'Rocambola'; Kevin Sorbo com a millor intèrpret nord-americà per 'The Reliant' i Dominique Pinon com a millor actor internacional per 'Pathways'.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF