Cultura 01/06/2013

Un festival eclèctic que s'escampa per la ciutat

1 min

"El festival de Sant Feliu és l'únic que té lloc en una ciutat gran [amb 40.000 habitants a l'estiu] i on hi ha una quinzena d'espais que poden ser magnífics escenaris", deia ahir Sunyer. La seva aposta seria arrelar més el festival a la ciutat. Aquest any n'hi ha una primera aproximació, amb concerts en patis privats. En l'aspecte musical, el festival manté les pautes dels últims anys: un festival eclèctic, que reculli gèneres diversos i obres per a tots els públics. Aquests són alguns noms del cartell. Alexei Volodin

El festival obre amb un concert del pianista guixolenc establert a Dinamarca Josep Ribera. També hi actuaran el Quartet Casals i el virtuós pianista Alexei Volodin.

Jorge Drexler

Oferirà l'únic concert a l'Estat per presentar, amb banda, un combinat dels discos Amar la trama , Mundo Abisal i l'últim, N .

Diego el Cigala

El flamenc hi serà present amb el concert de Cigala, Niña Pastori i la companyia d'Antonio Gades, que oferirà el ballet Carmen de Bizet.

Buena Vista Social Club

L'emblemàtica orquestra de son i música caribenya reunirà Omara Portuondo i Eliades Ochoa.

Manel i La Pegatina

Dos dels grups més populars de l'estiu també seran a Sant Feliu.

Memorial Duke Ellington

The American Spiritual Ensemble i la Barcelona Jazz Orquestra interpretaran clàssics d'Ellington.

Sergi López i Vicky Peña

De teatre, s'hi veuran el musical T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré , el monòleg Non solum de López i Al llarg del Kurt amb Vicky Peña.

stats