El Cranc de Menorca i el Formentera 2.0 s'ajornen

El festival de música es farà el setembre i el de cultura digital es mou a l'octubre

El Cranc Illa de Menorca Festival se suma a la llista de festivals ajornats per l'estat d'alarma, i finalment tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre a Maó. Tot i que encara estan en negociacions amb les diferents bandes, asseguren que el cartell es mantindrà al voltant del 90%.

Els organitzadors han confirmat que es manté el format de festival de tres dies, així com les seves activitats paral·leles. A més, la novetat és que el Cranc Festival formarà part de la programació de les festes de Gràcia de Maó, "i es convertirà en el preludi perfecte per a una de les celebracions més importants de l'illa", apunten en un comunicat.

Formentera 2.0

El coronavirus ha obligat a ajornar la vuitena edició del Formentera 2.0, que finalment es farà de l'1 al 4 d'octubre. L'esdeveniment reuneix, any rere any, experts en l'entorn digital per abordar qüestions de comunicació, creativitat i noves tecnologies. Es tracta d'una trobada multidisciplinària dirigida a apassionats i curiosos de l'entorn digital, així com tots els professionals relacionats en aquest àmbit.

L'organització ha informat que tots els ponents estan confirmats per a l'octubre. Entre ells, hi ha Patricia Reis (HBO), Javier Pagán (Twitter), Marilín Gonzalo (Newtral) i Juan Aixeras (Audible, Amazon), entre altres.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF