ArtNit Campos: compte enrere per a una nit de llibertat artística

El festival, que enguany celebra la setena edició, ha batut un rècord de participants i de projectes que s'hi han presentat 

Un any més Campos torna a ser la destinació de més de 100 propostes artístiques d'arreu del món. Els artistes ja han començat a arribar i són els responsables de convertir el poble, aquest dissabte, en un gran espai d'art contemporani.

Aquest dimecres la plaça de Can Pere Ignasi va rebre alguns dels protagonistes. Zziro Zziro, un artista gràfic australià que fa la seva intervenció damunt cinc bales de palla, va ser un dels primers a arribar.

També ho va fer Marc Vilanova, un artista català que compagina la performança amb la instal·lació sonora i, després de treballar en països com el Brasil, el Japó, els Estats Units i el Canadà, ve a Campos per oferir un espectacle d'electroacústica a l'antic cinema Sa Recreativa.

Enguany s'hi han presentat més de 200 propostes i se n'han seleccionades més de 100, més de la meitat de les quals són d'artistes mallorquins. Entre ells es troben noms com David Campaner, Aina Maria Cantallops i Toni Garau.

 

Fa set anys que aquest festival permet convidar l'espectador a endinsar-se en edificis en desús que durant uns dies tornen a tenir vida. Amb l'objectiu de promocionar l'art amb llibertat absoluta per als artistes, ArtNit Campos ja està a punt per tornar a viure una trobada màgica que començarà aquest dissabte a les sis del capvespre i acabarà a les dues de la matinada.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF