Publicitat
Publicitat

ARTS

El festival OFFF reuneix Els gurus del disseny digital

"És el festival que nosaltres, que ens dediquem al disseny, ens agradaria veure com a públic", diu el director d'art Hector Ayuso, fundador de l'OFFF. La definició oficial diu que és un festival de cultura i disseny digital que tindrà lloc des d'avui fins dissabte a la grapadora, el centre del Disseny Hub Barcelona (Dhub). Aquest museu encara per inaugurar serveix en realitat de macrocontenidor per encabir-hi, en el fons, tot el que tingui a veure amb creativitat i noves tecnologies.

En només 13 edicions l'OFFF s'ha convertit en un gran aparador de les noves tendències internacionals dels camps del disseny, la publicitat, el cinema, l'animació, la televisió i l'art editorial, entre d'altres.

El contingut són una setantena de xerrades, tallers i activitats a càrrec d'artistes i emprenedors de tot el món que expliquen, en comptes del seu projecte exitós o la seva idea brillant, el procés creatiu i les tècniques que estan descobrint. I, a més, ho expliquen utilitzant els recursos audiovisuals més potents. "L'OFFF està a mig camí d'un congrés i un concert del Sónar. El que ens inspira cada any és el que portem al festival", diu Ayuso. Als nous gurus del disseny els troben a través de la xarxa i fins i tot els descobreixen entre el públic del festival.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF