SANT SEBASTIÀ

Rata Cultura Expandida serà l'empresa encarregada d'organitzar les festes de Sant Sebastià 2019

El gestor cultural, Miquel Ferrer, ha assenyalat que enguany, a més de les enquestes, s'instal·laran taules informatives a les diferents barriades

Un equip multidisciplinari de l'empresa de gestió cultural Rata Cultura Expandida serà l'encarregat de l'assessoria musical per als concerts de la revetla de Sant Sebastià 2019. La festa durarà quatre dies perquè dilluns 21 de gener és festiu. 

L'empresa ha guanyat el concurs que va convocar l'Ajuntament, al qual s'han presentat dos candidats. Eva Frade, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, ha explicat que els criteris de selecció han tingut en compte la pluralitat, la professionalitat i que fos un projecte innovador i integrador. 

Eva Frade ha explicat que ara es comença a treballar amb els plecs per a l'organització d'aquestes festes i que la intenció és crear un tàndem entre els tècnics de Cort i Rata Cultura Expandida perquè les festes de Sant Sebastià siguin un èxit. 

 

Rata Cultura Expandida disposa d'un equip multidisciplinari format per persones de l'àmbit de la cultura i la música. Entre elles, el gestor cultural Miquel Ferrer, el músic Eduardo Pons, la periodista i gestora cultural Margalida Mateu, l'actriu i músic Clara Ingold, el periodista Raül de Tena, el programador Marc Ventosa i el tècnic de so Rafa Rigo. 

Miquel Ferrer, portaveu de Rata, ha explicat que enguany es vol continuar amb la línia seguida l'any passat de comptar al màxim possible amb la participació ciutadana. Per això està previst realitzar unes 400 enquestes online i a peu de carrer, i també s'instal·laran una sèrie de taules informatives a totes les barriades de Ciutat, en les quals les persones interessades podran informar-se i votar. 

D'altra banda, segons ha explicat Ferrer, es mantindran reunions amb entitats culturals perquè també puguin dir-hi la seva. "Volem que sigui una festa més propera i que no només se cenyeixi a la revetlla de dia 19", ha indicat. Per això, a més dels concerts, es preveu que s'impulsin diferents activitats culturals en espais no convencionals de Ciutat. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF