Cultura 10/07/2020

'Dins', una exposició que mostra com s'ha viscut el covid-19 a l'hospital Son Llàtzer

En total, hi ha 15 fotografies que reten homenatge a professionals, pacients i víctimes de la pandèmia

Ara Balears
1 min
Imatge d'algunes de les fotografies de l'exposició 'Dins'.

PalmaFotografies en blanc i negre de metges, infermers, pacients i víctimes omplen l'hospital Son Llàtzer per mostrar com s'ha viscut el covid-19 a l'hospital i per retre homenatge a totes les persones que han patit la pandèmia.

L'exposició Dins s'ha inaugurat aquest divendres al centre hospitalari i està formada per 15 fotografies de format gran que va fer durant les setmanes més dures de la pandèmia el fotògraf Jaume Ramis Gual, treballador del Departament de Comunicació de Son Llàtzer.

Ramis ha explicat que Dins és un treball documental que recull instants i situacions de gran càrrega emocional, així com gestos i mirades que reflecteixen la intensitat de les vivències i la dura feina feta durant aquest període. La mostra intenta també conscienciar tota la ciutadania del seu grau de responsabilitat individual, segons expliquen en el comunicat.

Durant aquest període, l'hospital va transformar les àrees d'UCI i reanimació, les sales d'operacions, les plantes i el departament d'Urgències. Així mateix, va medicalitzar l'hotel Meliá Palma Bay per poder atendre-hi pacients amb coronavirus. L'hospital Son Llàtzer ha atès un total de 288 pacients a planta, 36 a la UCI i 56 a l'hotel medicalitzat.

.

stats