El Govern dona 40.000 euros al Teatre Municipal del Born de Ciutadella

El Consell de Govern ha aprovat aquesta proposta d'ajuda econòmica, que es destinarà a millorar l'accessibilitat a l'espai i l'equipament, així com a millorar la programació d'arts escèniques 

Un total de 40.000 euros del Govern seran destinats a la Fundació Ciutadella Cultura, per tal de millorar l'equipament i l’accessibilitat del Teatre Municipal del Born i per invertir en la programació d'arts escèniques a l'aire lliure de l'espai. Aquesta ajuda és una proposta de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat que s'ha aprovat aquest dilluns al Consell de Govern.

Pel que fa al programa d'arts escèniques a l'aire lliure, es tracta d'una reprogramació de les actuacions previstes abans de la pandèmia i que s'han hagut d'alterar per tal de garantir la seguretat sanitària. En aquest context, s'han previst actuacions a l'aire lliure i amb capacitat limitada, que es divideixen en tres camps: coneixement del patrimoni cultural, activitats culturals (música, dansa, teatre, poesia, etc.) i promoció del producte local.

El Teatre del Born de Ciutadella reobrirà el 30 d’octubre després de 14 anys i mig tancat

La subvenció del Govern també servirà per cobrir millores d'equipament, com la modificació de la porta d'entrada per millorar l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i l'adquisició d'un projector audiovisual.

El Teatre Municipal del Born de Ciutadella ha estat tancat durant 14 anys i els darrers vuit anys ha estat objecte d'una reforma, en la qual també ha col·laborat el Govern de les Illes Balears. Estava previst que tornàs a obrir les portes el passat 20 de març, però la inauguració es va haver d'ajornar arran de la pandèmia. La previsió és que la inauguració es faci dia 30 d'octubre.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF