L'espectacle musical i poètic 'Som tantíssimes' continua des de casa

Fins diumenge, poetes i músiques de les Illes cantaran els seus temes i diran els seus versos a través de les xarxes socials

El cicle poètic i musical Som taníssimes des de casa arriba aquesta setmana a cada llar que ho vulgui. Així, diferents músiques i poetes de les illes cantaran el seu repertori i diran els seus versos per les xarxes socials. El cicle va començar dilluns i s'estendrà fins diumenge. Hi ha tres concerts cada dia de mitja hora i comencen a les 18 fins les 19:30h.

Aquest dimarts serà el torn de Glòria Julià (poeta), Marga Rotger (cantautora) i Carme Garí (violoncel). Demà actuaran Xisca Puigserver (infantil), Natàlia Tascón (música tradicional) i Marta Elka (cantautora). En aquesta pàgina web hi ha tota la informació.

Contingut infantil

La plataforma Palma Cultura Oberta (www.palmaculturaoberta.com) de continguts culturals en línia, habilitada per l'àrea de cultura de Cort, suma nous continguts dirigits al públic infantil. Tot un seguit de llibres, vídeos i altres recursos multimèdia per gaudir de cultura en família els dies de confinament.

Dilluns es varen penjar les recomanacions de Cecília Giménez, coneguda pels més petits com la Fada Despistada. A més a més, les noves recomanacions de biblioteques també se centren en els nins i nines, amb propostes de lectures infantils. També la Fundació Miró hi incorporarà nous continguts: el departament d'educació del centre d'art selecciona nous continguts per als infants.

D'altra banda, l'Ajuntament de Palma ha informat que el sistema de préstec en línia Ebiblio, que també ofereix el portal, ha triplicat la demanda respecte de l'any passat. En la primera setmana d'estat d'alarma s'han disparat els préstecs de llibres electrònics i se n'han descarregat més de 1.000.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF