Cultura 21/02/2020

Uns 15.000 usuaris d'entitats socials podran accedir gratuïtament a la programació cultural de Cort

Se'ls reservaran un total de deu entrades per espectacle programat per part de l'Ajuntament als teatres municipals

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu del teatre municipal Xesc Forteza de Palma

PalmaEls prop de 15.000 usuaris d'un total de 27 entitats socials i dels centres municipals de Serveis Socials podran accedir a la programació cultural municipal de manera gratuïta. Així ho ha informat aquest divendres el regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, durant la presentació d'un protocol entre àrees de la Regidoria per fomentar l'ús dels espais culturals per part de col·lectius vulnerables.

Així, l'àrea de Cultura posarà a l'abast de l'àrea de Benestar Social deu entrades per espectacle programat per part de l'Ajuntament als teatres municipals, i l'àrea de Benestar Social les posarà a disposició dels seus usuaris i entitats. Noguera ha afirmat que "feim de la cultura un dret universal garantint-ne l'accés a les persones més vulnerables" i ha recordat que el projecte de la Fàbrica de Can Ribes com a centre de creació, formació i recerca de les arts del circ també treballa en aquesta línia.

Pel que fa a les entitats que podran tramitar entrades als espectacles culturals per als seus usuaris, dotze formen part del Consell Municipal de Serveis Socials i quinze són entitats amb què la regidoria treballa de manera constant, com ara Creu Roja, Càritas, Projecte Home i Aldeas Infantiles.

stats