Música
Cultura 21/01/2022

Adele, desolada, posposa a última hora els concerts a Las Vegas

Endarreriments en la producció i el covid han obligat a cancel·lar la residència a última hora

Ara
1 min
Adele a Instagram

La cantant Adele ha posposat indefinidament l'espectacle fix que havia de fer a Las Vegas (Nevada) i que havia d'estrenar demà. La producció s'ha endarrerit i té mig equip malalt de covid. En un vídeo publicat a Instagram, la cantant britànica, entre llàgrimes, admet que "l'espectacle no està a punt". "Ho hem intentat tot per tenir-lo a temps i que fos prou bo", ha dit, però finalment a "última hora" no se n'han pogut sortir. "Ho sento molt", repetia.

L'artista diu que està "enfadada i avergonyida" i que li sap molt greu per tots els seguidors que ja tenien els vols comprats per acudir a aquesta sèrie de concerts, Weekends with Adele, però ha insistit que era "impossible" començar amb "la meitat de l'equip" malalt de covid. La residència a Las Vegas –que només poden fer artistes amb gran poder de convocatòria com Britney Spears, Celine Dion, Elton John, Rod Stewart i Mariah Carey– consistia en dos concerts cada cap de setmana fins al 16 d'abril a l'Hotel Caesar, conegut per ser un dels recintes per a espectacles més prestigiosos de Las Vegas.

Adele va publicar el quart disc d'estudi, titulat 30, a finals de l'any passat. L'àlbum, que tracta temes com el divorci i la maternitat, es va instal·lar durant setmanes al número 1 de les llistes internacionals. L'artista va fer pública aquesta sèrie d'espectacles el 30 de novembre passat. La demanda va ser tan alta que es va habilitar una pàgina web per poder reservar les entrades, que van assolir preus de fins a 600 dòlars. Les cites es tornaran a posar al calendari però no ha concretat dates.

stats