Publicitat
Publicitat

El nou director artístic del Liceu es coneixerà a finals d'abril

La direcció del teatre decidirà el substitut de Joan Matabosch entre sis candidats

El nou director artístic del Gran Teatre del Liceu, que substituirà Joan Matabosch després de la seva marxa al Teatre Real de Madrid, es coneixerà a finals d'abril o durant la primera quinzena de maig. En el procés de selecció han arribat a la fase final sis candidats, segons ha explicat avui un portaveu del Liceu. "Tots ells estan treballant actualment en institucions d'aquí, de la resta de l'Estat i del món", ha detallat la mateixa font.

Inicialment 46 candidats d'onze països diferents van presentar els seus currículums per accedir al càrrec. La direcció del Liceu manté un pacte de confidencialitat i assegura que només farà públic el nom de la persona escollida, i que en cap cas informarà sobre la resta de candidats.

El nou director artístic, que estarà plenament incorporat l'1 de setembre, haurà de tenir "perfil internacional, experiència acreditada i adequar-se a l'actual model de programació artística i als paràmetres de sostenibilitat econòmica del Liceu", segons les bases del concurs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF