Publicitat
Publicitat

Una rosa d’autor, obra d’Albert Pinya i Tanya Akhmetgalieva

Enguany, les persones que adquireixin un llibre en una parada també tindran la rosa de l’ARA Balears

El 23 d’abril de 2013, l’ARA Balears anunciava el seu naixement amb un diari especial de Sant Jordi i una gran rosa que es trobava a les parades que posen les llibreries al carrer, a disposició dels lectors. Enguany, les persones que adquireixin un llibre en una parada també tindran la rosa de l’ARA Balears, una rosa que a partir d’aquest 2014 també serà d’autor.

Albert Pinya i Tanya Akhmetgalieva han creat la rosa de l’ARA Balears per al Sant Jordi 2014. Dos artistes, un mallorquí i una russa, pinten una rosa mig humana, mig alienígena. Amb el naturalisme del traç de Tanya Akhmetgalieva (Kemerovo, Rússia, 1983) i les intervencions d’un pop ple d’humor d’Albert Pinya (Palma, 1985) es fa realitat una rosa que no només és l’obsequi vescanviable per un llibre, sinó també una rosa de col·lecció.

Les roses de l’ARA Balears es trobaran a les principals parades de llibres de Palma, Inca, Manacor i Pollença. Així mateix, ocuparan un lloc a la parada que l’ARA Balears tindrà, el dia de Sant Jordi, a la plaça de Cort de Palma. La rosa de Pinya i Akhmetgalieva és la primera d’una sèrie que regalarà cada any l’ARA Balears per celebrar Sant Jordi .