Cultura 03/12/2020

El curtmetratge illenc 'Forastera' s'estrena a Filmin

A partir d'aquest divendres es podrà veure la peça de Lucía Aleñar a la plataforma de continguts audiovisuals

Ara Balears
1 min
Imatge del curt 'Forastera'

PalmaForastera, el primer curtmetratge de Lucía Aleñar, arriba aquest divendres a Filmin. L'audiovisual va ser seleccionat per la Setmana de la Crítica de Canes, i va formar part de la secció oficial del Festival de Gijón. A més, es troba entre els 14 curts preseleccionats per als pròxims premis Gaudí.

Amb el segell de la Setmana de la Crítica de Canes que va obtenir el mes de juny, ha passat per festivals com el Vila do Conde International Film Festival de Portugal i el Festival Internacional de Cinema de Morelia. S'ha projectat a la plataforma Festival Scope i a La Cinémathèque française de París en el marc d'Outside Wall, un programa d'activitats relacionades amb la selecció de Canes. A més, la Setmana de la Crítica ha convidat Lucía Aleñar a participar en el Laboratori de projectes Next Step, on començarà a desenvolupar el seu primer llargmetratge.

Forastera és un projecte nascut a la Universitat de Columbia (NY) que es va rodar a l'estiu de 2019 a Pollença, protagonitzat per Zoe Stein i Miquel Gelabert. La peça l'ha produïda La Perifèrica i Distinto Films.

stats