CINEMA

El CEF i Tomavistes presenten el curtmetratge d'animació 'Woody and Woody'

Joan Pera, doblador oficial de Woody Allen des de fa més de 30 anys, ha posat veu a la peça

El curtmetratge d'animació 'Woody & Woody' és produït pel CEF i Tomavistes. / BONSAI/MULET

El curtmetratge d'animació ' Woody & Woody' s'estrena aquest dijous, 22 de juny, a les 20.30 h hores al CineCiutat de Palma. La peça és produïda pel CEF i Tomavistes i rep el suport d'IB3 i del Consell de Mallorca. El film està escrit per Laura Gost (escriptora i periodista) i dirigit per Jaume Carrió (cineasta i professor, membre de l'ACIB), amb la veu de qui és el doblador oficial de Woody Allen des de fa més de 30 anys, Joan Pera.

El curtmetratge d'animació 'Woody & Woody' pretén ser un modest homenatge a aquest gran cineasta novaiorquès, amb diàlegs frenètics impregnats d'ironia i enginy i uns dibuixos de traçat vibrant que semblen moure's a ritme de jazz. Es tracta del primer curtmetratge d'animació de l'Escola d'Imatge i So CEF, i alguns professors i alumnes han participat en el projecte.

Aquest curtmetratge està basat en l'obra de Teatre de Barra 'Woody & Woody', que fou seleccionada en el marc de l'edició 'Directed by' a l'octubre del 2014. L'obra, que encara es representa a diferents llocs de la Part Forana després de passar per València i Catalunya, estava també escrita per Laura Gost i dirigida per Jaume Carrió, i interpretada pels actors Joan Maria Pascual i Guiem Juaneda, els quals també participen en la pel·lícula servint de referència per als moviments i gestos dels personatges animats.

Adri Bonsai és la cap d'animació del curtmetratge i, juntament amb Tomeu Mulet, s'ha encarregat d'animar els milers de fotogrames que formen el film. Ángel Luque, de l'agència Misobrino, és el responsable del disseny dels personatges i del cartell del curtmetratge. Pel que fa a la banda sonora, el músic Miquel Àngel Aguiló és el compositor de totes les peces originals, mentre que el sonidista Ruben Pérez és qui ha donat vida i versemblança a tot l'univers sonor de la pel·lícula.

De moment, 'Woody & Woody' ha estat seleccionat a cinc festivals de cinema i ha tornat amb premi del primer dels festivals als quals ha assistit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF