La Simfònica publica la seva segona interpretació amb músics confinats

És una iniciativa de l'OSIB sota el nom #SonemPerTu, que ja posà en marxa amb el vídeo dedicat a totes les víctimes del coronavirus

L'Orquestra Simfònica Illes Balears ha publicat aquest dimecres a les seves xarxes socials un nou vídeo amb 14 músics de vent interpretant els dos últims moviments de la Serenata núm.10 Gran Partita de W. A Mozart. Cada músic, des de casa seva, ha enregistrat la seva corresponent melodia i després s'han agrupat totes en un únic vídeo. 

El Govern ha informat que es tracta d'una iniciativa de la Simfònica sota el nom #SonemPerTu, que ja posà en marxa amb el vídeo de corda dedicat a totes les víctimes del coronavirus, a les famílies i els cossos d'emergència. Aquesta campanya té l'objectiu de continuar fent música i estar a prop de tota la gent per mitjà de la seva pàgina web ( simfonicadebalears.com) i les xarxes socials.

La Serenata núm. 10 de W. A. Mozart és l'obra que els músics de la Simfònica han interpretat en aquest nou vídeo, una de les peces més famoses del compositor. Es caracteritza per la seva energia, elegància i alegria, detalls que distingeixen la creativitat de Mozart, qui avui és reconegut com la nota dominant del període clàssic.

Actualment, l'Orquestra Simfònica Illes Balears continua treballant en nous projectes per estar connectats amb el seu públic i estar a prop de la societat. D'aquesta manera, en aquests dies de confinament, la Simfònica publica a través de les seves xarxes socials uns petits vídeos perquè la societat conegui alguns dels músics i instruments.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF