Cultura 22/07/2020

Convoquen el certamen de fotografia Carnet Jove 2020 #IStandFor

Els premiats podran triar entre un dron amb càmera fotogràfica o una càmera de fotos

Ara Balears
1 min
Cartell del certamen

PalmaLa Conselleria d'Afers Socials i Esports ha convocat el Certamen de Fotografia Carnet Jove 2020 #IStandFor amb cinc premis en què els guanyadors podran triar entre un dron amb càmera fotogràfica o una càmera fotogràfica. Segons ha informat l'executiu insular, a través d'un comunicat, l'objectiu del concurs és promoure i difondre les fotografies i reflexions dels joves a través de les publicacions a Instagram i donar a conèixer les seves inquietuds.

El certamen està dividit en cinc categories, emmarcades en la campanya #IStandFor, i hi poden participar tots els joves d'entre 15 i 25 anys que tinguin el carnet jove europeu. Per tal de participar en el concurs els joves han de publicar fotografies a través d'un compte públic d'Instagram, incloure-hi un eslogan, text o reflexió com a comentari al peu de la fotografia i afegir a cada fotografia, segons la categoria, una de les etiquetes següents: #HumanRightsCJIB20, per a la categoria de drets humans, #EUandYoungPeopleCJIB20, per a la categoria de joves i Europa, #EnvironmentCJIB20, per a la categoria de medi ambient, #WellbeingCJIB20, per a la categoria de benestar i #LocalDemocracyCJIB20, per a la categoria de democràcia local.

En la nota de premsa, també han explicat que si la publicació es fa des d'un compte d'Instagram que no gestiona directament la persona que hi participa, també ha d'incloure el nom i cognoms o el nom d'usuari en la xarxa social Instagram de l'autor o autora de la fotografia amb l'eslogan.

Els participants en el concurs poden començar a publicar les seves fotografies a partir d'aquest dimecres i el termini per presentar-s'hi acabarà el pròxim 26 d'agost.

stats