Cultura 04/06/2021

ContrastMallorca arriba a l'illa amb l'objectiu de potenciar el turisme musical

ARA Balears
1 min
Cartell promocional del concert

PalmaEl festival de música ContrastMallorca arriba a les Illes Balears amb l'objectiu d'oferir un producte innovador i potenciar el turisme cultural. Aquest dijous s'ha presentat el festival amb l'actuació de Yohimbe Brothers i per aquest cap de setmana hi ha prevists dos concerts més.

A l'acte de presentació hi han assistit David Riu, el promotor de ContrastMallorca i director d'Anytime Agency; Francesc Mateu, director de l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears i Antoni Noguera, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma. Mateu ha destacat la importància de comptar amb festivals i actes que aportin un nou valor turístic a les Illes Balears i ha assegurat que espera que ConstrastMallorca es converteixi en un "clàssic" i perduri en el temps.

Per la seva banda, Antoni Noguera ha destacat l'esforç de l'organització per fer realitat el festival en temps de pandèmia i ha recordat que Mallorca serà el primer territori europeu que rebrà artistes dels Estats Units des de l'inici de la pandèmia.

Per aquest cap de setmana hi ha previstos dos concerts. Els Yohimbe Brothers seran els encarregats d'obrir el festival aquest divendres a les 20.00 h al Teatre Mar i Terra. Mentre que Nina Persson & Martin Hederos actuaran diumenge 6 de juny al Castell de Bellver, també a les 20 h.

La previsió meteorològica ha obligat a canviar el lloc dels concerts que inicialment estaven prevists a les Voltes.

stats