Cultura 09/07/2018

El Consell Insular crea una pàgina web per promoure els artistes que treballen a Menorca

La nova pàgina web ofereix l'oportunitat de donar a conèixer les propostes d'aquests creadors que resideixen a l'illa o que hi mantenen una estreta relació

Joan Civil
1 min
El conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria promou aquesta iniciativa que pretén concentrar els artistes illencs.

MaóEl Consell Insular de Menorca, a través del departament de Cultura i Educació, ha posat en marxa una nova pàgina web amb l'objectiu de concentrar i projectar els artistes de l'illa. Així, el portal http://artistes.menorca.es, neix amb la idea de localitzar, analitzar i difondre el treball elaborat pels diferents artistes vinculats a Menorca i que estan en actiu.

La màxima institució insular ofereix prendre part d'aquest projecte a tots aquells creadors nascuts a l'illa i a aquells que desenvolupen gran part de la seva obra al territori menorquí. La pàgina web també inclourà tota la informació relativa al fons artístic del Consell Insular. El conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria, ha destacat que "aquesta eina representarà una aposta per a la professionalització del sector, i s'ha de convertir en un espai per a la recerca i divulgació dels projectes realitzats pels artistes".

A més, la nova pàgina web ofereix l'oportunitat de donar a conèixer les propostes d'aquests creadors que resideixen a l'illa o que hi mantenen una estreta relació. El projecte té quatre camps de treball: arts visuals, literàries, escèniques i musicals. El primer àmbit que serà dotat de contingut serà el de les arts visuals i progressivament es farà feina en els altres sectors. El termini d'inscripció romandrà obert fins al dia 30. La incorporació a aquest arxiu haurà de superar uns criteris de selecció. El Consell estima que a final del mes de gener de 2019 es completarà la informació dels quatre àmbits. La institució revisarà anualment els continguts i obrirà nous períodes d'inscripció per a la captació de nous artistes.

stats