Cultura 25/07/2018

S'entreguen els premis de fotografia del concurs 'El meu mercat'

Antònia Sastre ha guanyat el primer premi amb la fotografia 'La peixatera'

María José Ribas
1 min
'La peixatera'./ ANTÒNIA SASTRE

PalmaAquest dimecres al matí s'han entregat a l'Ajuntament de Palma els premis del primer concurs de fotografia 'El meu mercat'. Convocat per la regidora de Sanitat i Consum, Antonia Martín i la directora general de Mercats, Fires i Ciutadania, Griselda Sesé, el certamen té l'objectiu de dinamitzar els cinc mercats municipals.

Martín ha agraït l'interès dels participants, 52 persones que han presentat un total de 170 imatges. Les dues temàtiques del concurs eren 'El mercat' i 'El meu mercat i la gent que el forma i el fa possible', que fomenten el mercat com a lloc de trobada i salut. Sesé ha expressat la seva il·lusió pel projecte.

S'han entregat els cinc guardons, d'un valor total de 1.200 €. Els dos tercers premis, d'un xec de 100 € per comprar al mercat, han estat per a Ángel Vicente, amb 'Qualitat', i Maria Ramos Ruiz, amb 'Assaborint les nostres tradicions'. Els segons premis, guardonats amb 250 €, s'han entregat a Alejandra Cifre per 'Frescura' i Christian Comas per 'El mundo se merece más frutas, verduras y sonrisas'.

Antònia Sastre ha guanyat el primer premi amb la fotografia 'La peixatera', un xec 500 € per a comprar als mercats. L'estudiant de Comunicació Audiovisual, resident a Madrid, va realitzar la fotografia a partir de la convocatòria que va veure al Mercat de l'Olivar, on va a comprar amb la seva família els dissabtes. La fotografia espontània de la treballadora forma part d'una sèrie amb la qual va participar en totes les modalitats del concurs.

stats