S'entreguen els premis de fotografia del concurs 'El meu mercat'

Antònia Sastre ha guanyat el primer premi amb la fotografia 'La peixatera'

Aquest dimecres al matí s'han entregat a l'Ajuntament de Palma els premis del primer concurs de fotografia 'El meu mercat'. Convocat per la regidora de Sanitat i Consum,  Antonia   Martín  i la directora general de Mercats, Fires i Ciutadania, Griselda  Sesé , el certamen té l'objectiu de dinamitzar els cinc mercats municipals.

Martín ha agraït l' interès  dels participants, 52 persones que han presentat un total de 170 imatges. Les dues temàtiques del concurs eren 'El mercat' i 'El meu mercat i la gent que el forma i el fa possible', que fomenten el mercat com a lloc de trobada i salut Sesé  ha expressat la seva  il·lusió  pel projecte.

S'han entregat els cinc guardons, d'un valor total de  1.200 € . Els dos tercers premis, d'un xec de  100 €  per comprar al mercat, han estat per a Ángel   Vicente , amb 'Qualitat', i Maria Ramos Ruiz, amb 'Assaborint les nostres tradicions'. Els segons premis, guardonats amb  250 € , s'han entregat a  Alejandra  Cifre per ' Frescura ' i Christian  Comas  per 'El mundo  se   merece   más   frutas verduras   y   sonrisas '.

Antònia  Sastre ha guanyat el primer premi amb la fotografia 'La peixatera', un xec  500 € per a comprar als mercats. L'estudiant de Comunicació Audiovisual, resident a Madrid, va realitzar la  fotografia  a partir de la convocatòria que va veure al Mercat de l'Olivar, on va a comprar amb la seva família els dissabtes. La fotografia espontània de la treballadora forma part d'una sèrie  amb la qual  va participar  en totes  les modalitats del concurs.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF