Cultura 13/12/2019

Anegats i Roba Estesa, alguns dels protagonistes del concert de la Diada de Mallorca

La consellera Teresa Suárez n'ha elogiat la "important trajectòria i experiència"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu ARA Balears.

PalmaAnegats, Roba Estesa, El Diluvi i La Gran Orquestra Republicana seran els protagonistes del concert de la Diada de Mallorca que es durà a terme a Porreres el 21 de desembre al parc de n'Hereveta. La consellera de Presidència del Consell de Mallorca, Teresa Suárez, i la batllessa de Porreres, Xisca Mora, han presentat aquest divendres el concert.

La consellera ha elogiat la "important trajectòria i experiència" d'aquestes bandes d'artistes locals i ha recordat que "alguns tenen ja bastants seguidors", mentre que uns altres es caracteritzen per "la seva gran projecció". Suárez ha assegurat en una roda de premsa que és un "acte importantíssim" per a tots els illencs que vulguin gaudir d'aquesta jornada musical.

L'organització d'aquesta activitat gratuïta, dirigida a tots els públics, obrirà les portes a les 17 h i les actuacions es prolongaran fins a les 22.30 h. El cartell d'aquesta edició inclou els logotips de les campanyes de l'entitat insular 'No i punt', en contra de les agressions sexistes, i 'No siguis ase', per conscienciar sobre el consum excessiu de begudes alcohòliques, ha comentat Suárez.

stats