El cicle de concerts acústics 'NuSongs' obre el programa de primavera d'Es Baluard

El cantautor mallorquí Roger Pistola actuarà aquest dijous al vespre a l'Observatori del museu

Es Baluard dona el sus a la seva programació de primavera amb el cicle de cançons en format acústic 'NuSongs', organitzada per Pecan Pie. El cicle constarà de quatre concerts que tindran lloc a l’Observatori del museu durant els mesos d’abril i maig. El primer concert serà a càrrec del cantautor mallorquí Roger Pistola, aquest dijous al vespre.

Tots els concerts del cicle són gratuïts fins a completar aforament, i es complementaran amb una adequació de l’espai que pretén que els visitants del museu assaboreixin l’essència de la cançó a través de vídeo i música. El cicle de recitals té com a intenció divulgar els nous valors de la cançó de Mallorca en diversos àmbits dins dels estils que habitualment promociona Pecan Pie: folk, rock i pop. Els artistes convidats interpretaran els seus temes en format totalment acústic i sense amplificació.

Exposicions, projectes i festivals

Aquesta primavera es podran visitar les exposicions i projectes inaugurats des del gener al museu. Es tracta d''ALMA. Mèdium i visionàries' (31 de gener – 2 de juliol); 'FACES', el diàleg entre la col·lecció d'Es Baluard i la Col·lecció BEEP d'Art Electrònic (31 de gener – 21 de setembre); 'Nova museografia sala 1: Pera A. Serra. La Col·lecció, entre paisatge i l'abstacció' (8 de març – 13 d'octubre), i 'Fabrizio Plessi. 30 anys a Mallorca' (22 de març – 1 de setembre). A més, es mantenen les visites guiades amb els programes 'Coneix Es Baluard', 'Dimecres al museu' i 'Dies de pluja'. Aquest últim es durà a terme fins al proper 26 d'abril.

El museu participa en diversos festivals com a seu. Entre ells, hi ha el festival Out! Mostra de Cinema de Diversitat Afectiva de les Illes Balears, en el marc del qual es projectarà el 6 d'abril a l'Aljub el doumental 'Trans*happy', i es debatrà en una taula rodona la qüestió de la transsexualitat en la infància. També serà un dels espais que acollirà activitats de l'edició 2019 del Palmadansa, i del festival ME_MMIX de música electrònica, música mixta i videoprojecció.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF