Antònia Font torna després de 5 anys

Albert Pla, amb el seu sentit de l'humor habitual, els introduïa: "La més fabulosa, la més formosa, jo vaig follar amb Antònia Font"

Albert  Pla , amb el seu sentit de l'humor habitual, els  introduïa:  "La més fabulosa, la més formosa, jo vaig follar amb Antònia Font", mentre el grup pujava a l'escenari  del Palma  Arena i un gran aplaudiment els donava la benvinguda. Interpretaren tan sols cinc temes, entre els quals: 'Tots els mecanismes', 'Alegria' i ' Wa   Yeah !', i expressaren "És collonut que no puguem dir el que vulguem".   

Eren un dels més esperats d'entre els 40 grups participants en el Concert per la llibertat d'expressió.  Junts per a l'ocasió després de cinc anys i organitzats via  WhatsApp , amb cap assaig previ a la jornada, varen considerar necessari participar en l'acte davant d'una violació del dret fonamental com és el de l'expressió. A la pregunta: què diríeu a  Valtonyc  i al rei?, respongueren: "Al primer, tot el nostre suport; al segon, que es deixi assessorar per altres i pensi d'on ve o qui l'ha triat".

En els seus temps era impensable una situació com aquesta. Declaraven: "El fet ens demostra que no vivim en una democràcia moderna, si ni un artista pot expressar el que pensa; a més, és tenir en molt poca consideració un públic capaç d'arribar a les seves pròpies conclusions".   

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF