Cultura 14/08/2013

#ARAsomFAN a Porreres

Desenes de persones secunden la crida del diari a retransmetre el concert de Manel i Antònia Font per via d'Instragram i Twitter, aquí podeu veure'n la seva crònica

Enric Borràs Abelló
1 min

PorreresEls espectadors varen ser els periodistes en la vetlada musical de dimecres a Porreres. No debades, desenes de persones secundaren la crida de l'ARA Balears a penjar fotografies i comentaris del concert mitjançant Twitter i Instagram.

Tots els assistents al concert d'Antònia Font, Boc, Manel i Txarango, a més a més, reberen dos obsequis d'aquest rotatiu. A l'entrada, una subscripció on-line a l'ARA Balears. I a la sortida, un exemplar del diari del dia. Un miler d'exemplars arribaren fins al parc de n'Hereveta per començar a ser distribuïts a partir de les 3 de la matinada (amb informació d'un concert que encara no havia acabat!).

Fou la cirereta a una llarga vetlada que es va allargar més enllà de les cinc de la matinada. La proposta folk de Boc va iniciar el foc i foren seguits per Manel. La intervenció de la banda barcelonina fou el moment àlgid de la nit, almanco pel que fa al nombre d'assistents. La sorpresa va arribar enmig de la seva actuació, quan l' antoniafonter Pau Debon saltà a l'escenari per cantar Ai, Dolors! amb els Manel.

Finalment, el grup Txarango va tancar la nit en el seu primer concert a Mallorca. I no serà el darrer, si la seva tornada es mesura mitjançant els bons comentaris generats entre els joves que anaren fins a Porreres.

stats