Publicitat
Publicitat

PROMOCIÓ

El concert al Liceu d'Antònia Font, amb l'ARA Balears

Els lectors de l'ARA Balears podran aconseguir demà -i al preu especial de 9,95 euros- el DVD que recull el concert d'Antònia Font al Gran Teatre del Liceu, que tingué lloc el 30 de març del 2008

Els lectors de l'ARA Balears podran aconseguir demà -i al preu especial de 9,95 euros- el DVD que recull el concert d'Antònia Font al Gran Teatre del Liceu, que tingué lloc el 30 de març del 2008. Aquest concert tan especial es va començar a coure l'any anterior, quan el grup de pop mallorquí va publicar el doble disc de grans èxits en versió orquestral Coser i cantar.

Al llarg dels 16 anys de trajectòria, el grup de pop Antònia Font ha ofert centenars de concerts en tota mena d'escenaris. Un dels més singulars, però, ha estat el que van fer al Gran Teatre del Liceu el 30 de març del 2008. En aquella ocasió, el grup liderat per Joan Miquel Oliver va estar acompanyat per la New Royal Philharmonic Cuatro Quesos Orchestra, dirigida per Miquel Àngel Aguiló.

Les cançons del quintet, format per Pau Debon, Joan Miquel Oliver, Joan Roca, Pere Manresa i Pere Manel Debon, van sonar diferent gràcies a l'arpa, a l'àmplia secció de corda -violins, violes, violoncels i un contrabaix- i a la de vent metall, que incloïa una flauta, un oboè, un clarinet, un fagot i dues trompes. El concert va estar basat en el repertori de Coser i cantar, que repassava els primers deu anys de trajectòria del grup, amb cançons com Tots els motors, Alegria, Alpinistes samurais, Vos estim a tots igual, Dins aquest iglú, Vitamina sol, Robot, Vehicle lunar, Mecanismes, Bamboo i Amazones a sa lluna.

Un suplement espectacular

També demà, l'ARA Balears repassarà els desset anys d'història d'Antònia Font amb un suplement monogràfic de 32 pàgines. S'hi explicarà, amb tota mena de detalls, les principals fites discogràfiques; Sebastià Alzamora farà una anàlisi poètica de les lletres de les cançons; es repassarà -un a un-tots els seus àlbums; hi haurà entrevistes amb l'Antònia Font que va inspirar el grup i amb el seu mànager, Gerardo Sanz, i finalment una àmplia selecció de músics comentarà l'aportació que ha fet el grup al panorama musical català.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF