Cultura 05/11/2013

El Club Capitol estrena 'Tuppersex', una comèdia sobre la masturbació femenina

Gretel Stuyk i Elena Fortuny protagonitzen l'obra dirigida per Edu Pericas

Efe
1 min
El cartell de 'Tuppersex'

BarcelonaEl Club Capitol presenta avui l'espectacle 'Tuppersex', una comèdia que parla sobre sexe i masturbació des de la perspectiva de dues dones molt diferents. Una és una sexòloga i l'altra, una extravagant perruquera sense pèls a la llengua que converteix la sessió de 'tuppersex' en un caos.

"Volíem parlar de sexe i de dones i especialment de la masturbació femenina perquè crec que, al teatre, és un tema que no es tracta gaire sovint", explica Edu Pericas, escriptor i director de l'obra.

Els espectadors de l'obra es converteixen en els oients d'un curs d'assistent de 'tuppersex' i hauran de passar un examen final per poder aconseguir un contracte laboral. "La dona es troba en un moment de despertar sexual", ha assegurat Pericas, que ha afegit que els homes s'han quedat "una mica estancats", la qual cosa explica que la indústria de joguines sexuals s'hagi enfocat més cap al sexe femení.

Edu Pericas, que ha dirigit diferents obres entre les quals hi ha 'Confessions de dones de 30', afirma que l'objectiu de l'obra és que dones còmiques facin riure dones i homes, cosa que reverteix la tònica dels espectacles còmics que, normalment, estan protagonitzats per homes.

stats